Retourneren

Je hebt je bestelling altijd veertien dagen op zicht. Mocht het vloerkleed niet aan je verwachtingen voldoen, dan mag je het binnen vijftien dagen terugsturen.

Retouren worden op vrijdag verwerkt.

We verzoeken je vriendelijk ons een e-mail te sturen en een briefje bij het pakket te doen met je naam en bankgegevens voor het terugstorten van je aankoopbedrag. Als er geen notitie bij het pakketje zit, is het voor ons soms moeilijk te achterhalen waar het kleed vandaan komt. Wij accepteren alleen goederen zonder gebruikerssporen en in dezelfde staat waarin je het ontvangen hebt. De verzendkosten voor terugsturen zijn voor eigen rekening.

Let op! Voor pakketten langer dan een meter betaal je een hoger verzendtarief. Om dat te voorkomen kan je de kleden van 120 cm breed dubbelvouwen en dan oprollen. Je mag ze gewoon in een vuilniszak verpakken en omwikkelen met plakband, als de inhoud van het pakket maar niet zichtbaar en beschermd is!

Nederland

Casa Quente
Burgemeester Manderslaan 36
4881 EJ Zundert

België

Mickshop Meer
Casa Quente
Meerdorp 2321
Meer

Laat, als je vanuit België retourneert, altijd even weten dat je je pakket terugstuurt, anders weten wij niet dat het bij het postagentschap staat.

Ruilen

Je mag je bestelling altijd ruilen voor een ander product. Je kunt dit het snelst en makkelijkst doen door het product op dezelfde manier terug te sturen als bij een retour en dan via de webshop een nieuw product te bestellen. Je nieuwe product wordt dan snel verzonden en zodra we je bestelling terug hebben, verwerken we de retour en storten we je aankoopbedrag terug. 

Klachten

Wij doen ons uiterste best om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en producten van goede kwaliteit te leveren. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over ons of je product, neem dan contact met ons op. Bij twijfel over een product kan het nuttig zijn de productinformatie te raadplegen voordat je een plastic tapijt aanschaft, of contact met ons op te nemen. 

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente