Klantenservice

Levertijd

Plasticvloerkleden.nl levert direct uit voorraad, tenzij in het winkelmandje anders is aangegeven. Bestellingen voor 15.00 uur verzenden we nog dezelfde werkdag. 

Contact

Heb je een vraag over een product of je bestelling? Neem contact met ons op! Wij zijn regelmatig onderweg van magazijn naar kantoor of naar een inkoopadres en het kan zijn dat we even niet kunnen opnemen. Laat in dat geval een bericht achter en we bellen zo snel mogelijk terug. Aarzel niet, bel gerust!

Klantbeoordelingen

Verzendkosten

De verzendkosten voor leveringen in Nederland en België bedragen 4,50 en zijn gratis bij bestellingen boven honderd euro. 

Casa Quente

Plasticvloerkleden.nl is onderdeel van Casa Quente, webshop in kleurrijke woonaccessoires. In de communicatie zal je déze naam daarom tegenkomen. Meer weten over wie wij zijn? Kijk ook eens op www.casaquente.nl >>

Voor onze klantbeoordelingen werken wij samen met The Feeback Company

Wij vinden een klantvriendelijke dienstverlening met persoonlijk contact belangrijk. Daarom vragen wij iedere klant na zijn bestelling om een beoordeling. Deze beoordelingen worden verzameld door de Feedback Company, een onafhankelijke partij. Lees de beoordelingen van klanten over ons.

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente