Privacy statement

In deze privacy statement lees je hoe we met je gegevens omgaan. Casa Quente gebruikt je gegevens enkel en alleen om je bestelling te kunnen verwerken. Je gegevens worden versleuteld opgeslagen en niet aan derden doorgegeven voor commerciële doeleinden of anders. Wij werken samen met een aantal partners voor de logistieke afwikkeling van je bestelling. Hieronder lees je wie dat zijn en hoe ze bij je bestelling betrokken zijn. 

Wie zijn wij?

Plasticvloerkleden.nl is onderdeel van Casa Quente. Beide webshops worden gerund vanaf dezelfde locatie en hebben dezelfde backoffice. Bij de Kamer van Koophandel staan we ingeschreven als Casa Quente.  

Casa Quente
Molenstraat 52A
4881 CT Zundert

E info@casaquente.nl
T 0638239421

KvK Breda 56.8738.40
BTW NR. NL176319049B01

Gebruik persoonsgegevens en partners

Casa Quente gebruikt je persoonsgegevens enkel en alleen om de verwerking van bestellingen en de betalingen te realiseren. De persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet door ons overgedragen aan derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de logistieke afhandeling rond een bestelling. 

De belastingdienst vereist dat wij een administratie bijhouden. Bestellingen worden in een administratief systeem ingevoerd en gecontroleerd door een boekhouder voordat ze naar de belastingdienst gaan. De belastingdienst verplicht bedrijven hun administratie tien jaar te bewaren. 

Bestellingen blijven in ons webshopsysteem staan, zodat we retouren kunnen verwerken en terug kunnen kijken welke producten een klant ooit besteld heeft in verband met eventuele garantie en klachten. Deze gegevens worden alleen om deze reden bewaard en op geen enkele andere manier gebruikt. 

Partners voor afhandeling bestellingen

  • De betalingspartner beschikt slechts over de gegevens die nodig zijn om de betalingen te incasseren en gebruikt de gegevens enkel en alleen om dit te realiseren. Zij gebruiken de gegevens niet voor commerciële of andere doeleinden of voor het verstrekken van financiële informatie aan derden. 

  • Onze pakketten worden verzonden met PostNL. Voor de aanmaak van etiketten maken wij gebruik van de software van een partner. Deze partner gebruikt de gegevens enkel en alleen om de adresetiketten voor de verzending aan te maken. De adressen worden in het systeem bewaard zodat we de track&trace gegevens kunnen inzien. De adresgegevens worden niet doorgegeven aan derden. 

  • Wij versturen nieuwsbrieven. Tijdens het bestelproces kan de klant aangeven of hij of zij de nieuwsbrief wil ontvangen. De e-mailadressen worden pas toegevoegd aan de mailinglist nadat de klant in de bevestigingsmail op een link heeft geklikt, de zogenaamde 'Optin'. Voor het versturen van de nieuwsbrief worden alleen het e-mailadres en de voornaam bewaard. De klant kan zich op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief via de afmelden link in het e-mailbericht. 

  • Onze webshops worden gehost door TweeGo. Zij dragen zorg voor de versleutelde opslag van alle persoonsgegevens en wanneer een account is aangemaakt voor de versleutelde opslag van wachtwoorden. 
  • Onze webshops draaien op een veilig account https****

Gebruik van cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die worden opgeslagen. Cookies helpen onze website om beter te presteren. Daarbij kunnen wij door het gebruik van cookies onze websitestatistieken analyseren en zien hoeveel bezoekers onze website bezoeken en welke pagina's ze bezoeken en waar ze afhaken. Dit helpt ons onze webshop te verbeteren. Wij kunnen in de statistieken niet zien wie onze bezoekers zijn, bezoekers zijn dus anoniem. Wij geven de cookiegegevens niet door aan derden. 

Beveiliging

Klantgegevens worden door ons versleuteld opgeslagen in een code die voor buitenstaanders niet te ontcijferen zijn. 

Opvragen gegevens

Bij de levering van je bestelling ontvang je een uitdraai van de gegevens zoals die opgeslagen zijn in ons webshopsysteem. Wil je deze gegevens graag via e-mail ontvangen, dan kunnen we een printscreen maken en je die via e-mail toesturen. 

Verwijderen gegevens

Wij hebben geen toegang tot de systemen van de partners waar we mee samenwerken, maar mocht je willen dat we je gegevens uit ons webshopsysteem verwijderen, dan kan je ons dat via e-mail laten weten. Omdat wij na verwijdering niet meer kunnen zien wat je besteld hebt en wanneer, vervalt met het verwijderen van de gegevens het recht op garantie en het retourneren van de producten.  

Klachten

Als je een klacht hebt over hoe wij met je gegevens omgaan, dan kan je dat melden bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor vragen over ons privacy statement kunt u mailen naar info@casaquente.nl

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente