Vloerkleden voor buiten; de nieuwe collectie komt eraan!

Door: Jane Demmer - maandag 19 februari 2018, 17:10 uur

De zon laat zich steeds vaker zien en wat is het dan toch heerlijk om naar buiten te gaan. De tuin kan weer geveegd en gesnoeid worden en de tuinmeubels kunnen weer naar buiten, zodat we straks lekker buiten kunnen zitten als het echt lekker weer wordt!  

Gelukkig komt de nieuwe collectie vloerkleden voor buiten vanaf woensdag langzaamaan binnen. Samen met mijn man haal ik woensdag eerst de buitenkleden van ons nieuwe huismerk op. De week daarna zullen de vloerkleden voor buiten uit India binnen komen, in mooie nieuwe kleuren en patronen. De voorraad buitenkleden van Household Hardware en de buitenkleden uit Senegal zullen daarna ook weer aangevuld worden. Ook de buitenkleden uit Ivoorkust zijn verscheept en zullen waarschijnlijk vanaf half maart binnen zijn. Precies op tijd voor het buitenseizoen. 

Maar voordat de temperaturen echt warm genoeg zijn om te gaan zitten, loop ik met de hond en mijn cameraatje door de Pannehoef, een groot bos tussen Zundert en Etten-Leur. Er lopen koeien, schapen en Belgische paarden en er zijn allemaal mooie watertjes en bruggetjes. Het is een prachtig bos en na een nacht vorst lijkt het in het ontwakende zonlicht wel een sprookjeswereld. Ik kan er uren in rondlopen en daarna thuis genieten van een versgebakken brood en een kop koffie. De perfecte zondagochtend... Kijk zelf! En houd de website in de gaten voor de laatste updates over de collectie vloerkleden voor buiten! 

Belgisch paard
koeien
 
bos met ijs
 
 
sprookjespad
 
boompje in licht
 
 
Zelfgebakken broodje
 

© 2015 Casa Quente