Plastic buitenkleden uit India zijn binnen!

Door: Jane Demmer - dinsdag 7 mei 2019, 12:15 uur

Plastic vloerkleed Priya large

De nieuwe collectie buitenkleden uit India is binnen! Het schip met de container waar de vloerkleden in zaten heeft even op zich laten wachten, maar met dit weer lijkt het alsof de zon zelf ook nog terug moet komen van een verre reis, dus de timing is prima. Een aantal oude favorieten is weer terug in de collectie, zoals het Plastic vloerkleed Priya. Het grafische patroon met ronde vormen in zwart-wit is contrastrijk met een moderne en toch Oosterse uitstraling. Dit buitenkleed is al jaren favoriet bij veel klanten. Een ander buitenkleed dat het vorig seizoen heel goed deed, is de Aztec, een plastic vloerkleed met een grafisch patroon dat op Aztecse tekens lijkt. Vorig jaar was dit buitenkleed er in rood met mintgroen, dit seizoen zijn daar twee kleurstellingen bijgekomen, namelijk buitenkleed Aztec oranje-mint en buitenkleed Aztec koffie-lime. Deze buitenkleden zijn aan twee kanten te gebruiken en dit seizoen zowel in 120 x 180 cm (29,50) en in 180 x 270 cm (49,50) verkrijgbaar. En bij bestellingen boven 20 euro betaal je geen verzendkosten. 

Plastic vloerkleed Aztec rood

Het grote vloerkleed met Perzisch patroon is ook nieuw dit seizoen. Dit patroon was er al wel in de kleden van 90 en 120 centimeter breed, maar niet in de grote maat. Het buitenkleed met Perzisch patroon is er in twee groene tinten; het buitenkleed fris mint groen en het buitenkleed grijziggroen. Het patroon van deze kleden is hetzelfde en ze zijn allebei groen, maar de mint is een frisse kleur groen en het grijs-groen past meer bij een monochroom kleurenpalet. 

De grote kleden hebben twee vouwen in de lengte. Het buitenkleed is hierdoor makkelijk en compact op te vouwen, waardoor het kleed heel geschikt is om mee te nemen op vakantie, voor een picknick onderweg of voor bij de tent, camper of caravan. De vouwen staan in het begin nog wat omhoog, maar als het kleed een paar dagen ligt, wordt het vanzelf vlakker. 

Bekijk de hele collectie kleurrijke buitenkleden uit India>>

Plastic vloerkleed Pers mintgroenPlastic vloerkleed Aztec oranje
Plastic vloerkleed Aztec bruinPlastic vloerkleed Pers grijzig groen

© 2015 Casa Quente