buitenkleden inladen
 

Op pad voor de huismerkcollectie buitenkleden

Door: Jane Demmer - maandag 26 februari 2018, 14:22 uur

Al in de herfst van vorig jaar zijn we begonnen met het samenstellen van een eigen 'huiscollectie' plastic vloerkleden voor buiten. In de wintermaanden zijn de buitenkleden geweven en met de boot op transport gegaan. Afgelopen woensdag kwam de container aan in Rotterdam. 

We huren een vrachtwagentje en ik heb hulp van man Peter, die vandaag zijn spierballen laat rollen, net als ik overigens. We taaien af naar Den Ilp waar de container met buitenkleden afgeleverd wordt. Het gaat een sjouwdagje worden, dus we hebben boterhammetjes mee en gaan het avontuur tegemoet, althans, zo voelt het. Als we bij Breda zijn gaat mijn telefoon; de container blijkt vast te staan in Rotterdam waar al de hele nacht een storing is in de haven. Oei, wat nu. Dat gooit roet in het eten. We gaan op de koffie bij mijn moeder die halverwege de route woont en krijgen dan al snel weer bericht dat de container onderweg is. De vertraging valt mee. 

Als we in Den Ilp aankomen zijn onze kleden al gelost. De groene bundels zijn voor ons en moeten allemaal mee! We krabben ons achter onze oren vragen ons af of al die buitenkleden in ons vrachtwagentje zullen passen. Vol goede moed beginnen we met laden. We snijden een aantal bundels open zodat we de loze ruimtes goed kunnen opvullen. En het lukt, alle plastic buitenkleden passen er in. Nu kunnen we terug naar Zundert waar het zwaarste deel van de klus begint; de 1350 buitenkleden moeten twee trappen omhoog gesjouwd worden, dat zijn 23 treden!  Onze kinderen helpen een klein handje en het lukt ons om de vrachtwagen op tijd leeg te hebben. Nog niet alles is boven, maar de vrachtauto moet om zes uur ingeleverd zijn en onze benen zijn moe. Morgen weer een dag!

 De plastic vloerkleden voor buiten komen binnenkort online!  Hieronder een fotoverslagje...

Zeecontainer met buitenkleden
Lossen vrachtauto buitenkleden
buitenkleden in bundels
buitenkleden inladen
 buitenkleden inladen
 buitenkleden inladen
 buitenkleden inladen
 
 buitenkleden inladen
 
buitenkleden sjouwen
 buitenkleden sjouwen
buitenkleden
 buitenkleden inladen
 

© 2015 Casa Quente