Rond tuintapijt zwart wit

Nieuw; ronde plastic vloerkleden

Door: Jane Demmer - vrijdag 7 april 2017, 13:22 uur

Dit seizoen zijn ze er voor het eerst; ronde plastic vloerkleden voor buiten. Ze zijn er nog maar in twee kleuren, maar ze zijn helemaal geweldig. Het ronde tuintapijt is er in contrastrijk zwart-wit en in chique taupe-goud. Het buitenkleed heeft een mooi patroon en is afgewerkt met een bies. De doorsnee van het kleed is 180 cm en je kunt het kleed aan twee kanten gebruiken. De ronde tuinkleden liggen in het begin wat hobbelig, maar dat gaat eruit! Het helpt als je ze even op een warme plek legt, in het zonnetje bijvoorbeeld. 

Ik heb het zwart-witte ronde plastic voerkleed bij mij in de tuin gelegd, onder de volop bloeiende krentenboom, en er een paar foto's van gemaakt. En omdat de bloesemperiode van korte duur is, maar je er niet lang genoeg naar kunt kijken, heb ik ook meteen wat foto's van de bloeiende bomen in de tuin genomen. Aanstaande zondag wordt een prachtige dag. Ik vermoed dat ik die met een Martini in mijn hand doorbreng tussen deze bloeiende bomen! Wat ga jij doen?

Rond plastic voerkleed onder bloeiende krentenboom
Rond plastic voerkleed onder bloeiende krentenboom

In onze tuin staan een kersenboom en een Magnolia naast elkaar en dat zorgt voor een oogstrelende bloesemweelde. Ben jij er ook zo dol op? 

bloeiende magnolia en kers

Onder; het krentenboompje waar de stoelen onder staan. Als de bloesem verdwijnt, verschijnen er rode besjes waar vogels dol op zijn en in de herfst geeft de boom rood-geel blad. Never a dull moment met zo'n boom in je tuin. 

bloeiende magnolia en kers

Onze gedomesticeerde Wildebeest Roef. 

herdershond

Bekijk de ronde plastic vloerkleden..

Rond plastic voerkleed taupe
rond plastic vloerkleed zwart wit

© 2015 Casa Quente