Klantfoto; tuintapijt in de tuin

Door: Jane Demmer - donderdag 12 mei 2016, 14:20 uur

Joke is een vriendin van mijn moeder en samen bezoeken ze mijn stand op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht. Joke vertelt me dat ze op zoek is naar iets blauws voor onder haar tuinstoelen. Ze heeft namelijk allemaal blauwe elementen in de tuin en wil een kleed dat daar bij aansluit. Ze loopt met het blauwe kleed met Japanse bloem de stand uit. Als Joke en mijn moeder na een poosje naar huis gaan, komen ze nog even langs mijn stand om gedag te zeggen. Joke komt me enthousiast vertellen dat ze met het kleed op haar schouder reclame voor me loopt. Als Joke en mijn moeder al lang naar huis zijn, komt Karin van de beurs even buurten en ze vertelt me dat ze met haar filmploeg bij de uitgang aan het filmen was en dat er een vrouw met een blauw plastic kleed op haar schouder voorbij liep. "Is dat nou niet toevallig?" Dat is het zeker. Ik glimlach en houd wijselijk mijn mond. Zo zie je maar Joke, je reclame heeft gewerkt, je staat met het kleed op film :-)

Joke heeft me laten weten dat ze Blij is met haar kleed en stuurt me onderstaande foto's. Dank je voor je reclame Joke en heb een mooie zomer in je tuin! 

Kunststof buitenmat

© 2015 Casa Quente