Klantfoto; Plastic vloerkleed op de festivalcamping

Door: Jane Demmer - woensdag 29 mei 2019, 9:52 uur

Plastic vloerkleed voor caravan op festivalcamping
 

Met Pasen begint het festivalseizoen. Muziek, gras, bier, zon en kamperen. Feesten tot in de late uurtjes en 's morgens met een kater crashen op je plastic vloerkleed voor de tent om je vervolgens even lekker op te frissen in een douchecabine die tot aan je enkels vol staat met het douchewater van je voorganger. Niet bij nadenken, dàt is rock&roll. 

En als je wat ouder bent, zijn de festivals nog steeds leuk, maar er komt een moment dat je een fatsoenlijk bed wilt, een stoel om in te zitten én heel belangrijk, een goeie kop koffie. En als je het héel goed voor elkaar hebt, je eigen sanitair. Het festivalgevoel is nog springlevend, maar het mag allemaal wel een beetje luxer. Niet langer kramperen, maar glamping op de festivalcamping!

Edwin en Martine sturen me deze foto. En hun campingplek is precies zoals we het allemaal wel zouden willen. Een kleine oase van rust in een woestijn van drukte en muzikaal geweld. Ze staan op het Pimpfestival in Oisterwijk en hebben van deze gezellige caravan hun habitat gemaakt. En het ziet er geweldig uit.
De caravan heeft een hippe blauwe kleur en als inwoner van Zundert, het geboortedorp van Vincent van Gogh valt mij meteen de binnenkant van de caravandeur op, die is bekleed met een behang van Van Gogh's schilderij Amandelbloesem. Een zo zorgvuldig behangen deur doet een zorgvuldig samengesteld interieur vermoeden. De grote voortent biedt beschutting en privacy en met de lampjes aan is het 's avonds waarschijnlijk zo knus dat je bijna het festivalterrein niet meer op wilt. Uit het bericht van Edwin en Martine maak ik op dat ze veel reacties hebben gehad van medefestivalgangers; 'We hebben jullie webshop wel honderd keer genoemd!' En dat is natuurlijk super om te horen. Thanx Edwin en Martine, voor jullie bericht en de reclame! :-) Ik hoop dat het een lang en zonnig festivalseizoen voor jullie wordt!

Groetjes Jane

P.S. Het Extra large plasticvloerkleed is uit de collectie van vorig jaar en is helaas uitverkocht. We hebben nog wel andere leuke en grote festivalkleden! Bekijk onze collectie grote plastic vloerkleden>>

© 2015 Casa Quente