klantfoto; Tuintapijten op balkon in Italie

Door: Jane Demmer - vrijdag 10 juni 2016, 17:24 uur

Ingrid bestelt in korte tijd zo vaak een buitentapijt dat ik haar naam begin te herkennen als die tussen de bestellingen terugkomt. Bij een van de eerste bestellingen vraagt ze me of ik snel kan leveren, want het kleed gaat mee op vakantie. Na een paar bestellingen krijg ik onderstaande foto's met deze tekst:

Beste Jane, hartelijk dank voor, wederom, de geweldige service. Het blauwe kleed is op tijd binnengekomen en staat fantastisch! Het fleurt mijn balkon in Italië helemaal op. Italiaanse vrienden hebben inmiddels de smaak van de mooie kleden ook te pakken, vandaar de nieuwe bestellingen. Mijn zoon vliegt morgenavond naar Italië en neemt dan beide kleden mee. Ontzettend leuk!

Wat kan ik daar nou nog aan toevoegen? Geweldig toch! Dank je wel Ingrid en ik hoop dat je Italiaanse vrienden ook heel blij zijn met hun buitenkleden. Geniet van Italië en heb een hele mooie zomer daar! 

Op het balkon ligt het plastic vloerkleed ster met rand in blauw-wit>>

Buitenkleed op balkon in Italie

De tuintapijten zijn comfortabel aan je voeten en ook huisdieren liggen er graag op. Ook die van Ingrid...!

Buitenkleed met poes

© 2015 Casa Quente