Klantfoto; kleed op balkon met antislipmat

Door: Jane Demmer - woensdag 19 oktober 2016, 13:43 uur

Judith bestelt deze zomer een vloekleed voor haar balkon. Ze mailt ze me de vraag of ze het buiten kan laten liggen in de regen. Ik antwoord dat het kleed goed tegen regen kan en dat dat dus geen probleem is, maar ik adviseer haar het kleed in de winter wel binnen te halen, omdat dat de levensduur verlengt. Judith mailt me een foto van haar balkon en laat weten dat ze ontzettend blij is met haar kleed, maar dat het aan de uiteinden wat opkrult en dat is lastig, omdat ze in een rolstoel zit. Ik adviseer haar wat ducttape aan de uiteinden te plakken, maar uiteindelijk laat Judith me weten dat ze het opgelost heeft met een antislip matje. De fijngeweven kleden uit India liggen vrij vlak, maar moeten na aanschaf even uitliggen. Met een antislip mat blijft het ook op een gladde ondergrond goed liggen. 

Hieronder de foto die Judith me stuurde van haar balkon. Om met haar rolstoel te kunnen draaien, heeft ze de vloerruimte zoveel mogelijk nodig en is een praktische inrichting dus belangrijk. Met de bloemen in de potten is het een gezellig balkon en de hangtafel is ideaal voor Judith. Er zijn zo geen obstakels op de vloer en ze kijkt lekker de vrije ruimte in. Een fijne plek voor de zomerse dagen. Jammer dat het seizoen alweer voorbij is Judith, maar ik hoop dat je ook volgende zomer nog veel plezier zult hebben van je kleed! 

Groetjes Jane

Kunststof tapijt op balkon

© 2015 Casa Quente