Klantfoto; buitentapijt op de camping

Door: Jane Demmer - vrijdag 14 maart 2014, 10:45 uur

Saskia is een hele enthousiaste klant die in drie bestellingen vier plastic vloerkleden koopt. Bij de tweede bestelling mailt ze me hoe blij ze is met haar eerste kleed van De Evenaar en ze bestelt een roze kleed van Baskets, Beads & Basics bij. Later bestelt ze er nog een groot roze kleed en een kleed van 90 cm breed bij, beide van Baskets, Beads & Basics. Ze gebruikt ze op de camping om voor de caravan te leggen. Dat staat niet alleen gezellig, maar het helpt ook tegen vervelende prikkels tussen je tenen als je op blote voeten loopt. Ze mailt me:

'Hierbij wil ik laten weten dat ik zeer te spreken ben over de plastic vloerkleden! Ik heb bij jou een roze kleed gekocht en ik had al die blauw-witte van Evenaar die jij ook vekoopt. Zie bijgaande foto (onder).

Daarnet heb ik er nog 2 bijbesteld, één voor bij de voortent en één voor in het slaaptentje van mijn kids.

Het viel mij deze zomer op hoeveel mensen er op het gras/de stenen zitten met hun kampeerspullen. Volgens mij is er nog een hele wereld te winnen voor jouw bedrijf! Ik heb in ieder geval veel reclame voor je gemaakt!'

De tuintapijten zijn inderdaad ideaal voor op de camping. Ze zijn licht in gewicht en makkelijk mee te nemen. Sommige tapijten zijn in het begin nog wat stug, maar naarmate je ze vaker opvouwt, worden ze soepeler. Een plastic vloerkleed is dé manier om je campingplek de sfeer van thuis te geven.

Dank je voor je aanbevelingen, je complimenten én je foto's Saskia!

plastic vloerkleed op de campingplastic vloerkleed op de camping

© 2015 Casa Quente