Even er tussenuit? Gelukkig- wel!

Door: Jane Demmer - dinsdag 26 juni 2018, 11:09 uur

Soms heb je klanten die elk jaar terug komen en die in je herinnering blijven hangen door het contact dat er is, meestal via de mail. Zo ook Marieke Verlangen van het familiebedrijf Gelukkig Wel. Dit is al het vierde jaar dat ze plastic vloerkleden bij ons bestelt.  Ze gebruikt de vloerkleden voor de aankleding van hun handmade paradijsje, zoals ze Gelukkig Wel omschrijft. 

Gelukkig Wel streeft ernaar een wereld te creëren waarvan de gasten na een bezoek met een verwarmd hart vol geluksmomentjes weer naar huis gaan. De levensfilosofie is levensvreugde, dankbaarheid en mindfull genieten van kleine dingen, iets waar we steeds meer behoefte aan hebben in ons drukke bestaan. Bij Gelukkig Wel doen ze dit op verschillende manieren; door workshops en massages, wellness, picknicks, en feesten. Je kunt er in een yurt overnachten en genieten van een groene omgeving, waar een varken voor de verwerking van het groenafval zorgt en de eitjes kakelvers van de eigen kippen komen. Je kunt bij Gelukkig Wel terecht met kleine gezelschappen en grote groepen en je kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten, of gewoon lekker niks doen en genieten van sauna en hottub.

Gelukkig Wel straalt creativiteit en vrolijkheid uit en lijkt een klein landje op zich. Ben je nog op zoek naar eens iets anders dan een gewoon nachtje weg, een groepsuitje, een bijzondere locatie voor je huwelijksnacht en -feest en wil je het anders dan anders, neem dan zeker eens een kijkje op de website. Dit zou maar zo helemaal iets voor jou kunnen zijn. Gelukkig, dat er zulke plekken zijn!

Gelukkig wel!  www.gelukkig-wel.nl

Overnachten in een yurt
 
biologische producten
 
 
 

© 2015 Casa Quente