Buitenkleed Elegance zwart wit, eigen label collectie Plasticvloerkleden.nl
 

Eigen Label buitenkleden staan online!

Door: Jane Demmer - woensdag 7 maart 2018, 15:10 uur

Het was een hele onderneming om de buitenkleden van ons eigen label in het magazijn te krijgen. Ons magazijn is namelijk meer een kantoorruimte dan een echt magazijn en het ligt op de eerste verdieping. Dat betekent dat alles wat binnenkomt naar boven gesjouwd moet worden en alle bestellingen die ingepakt zijn weer naar beneden mogen. Aan lichaamsbeweging voor mij dus geen gebrek! 

Omdat een reis naar India er niet in zat, heb ik de eigen label buitenkleden gewoon van foto's uitgekozen, gekeken welke patronen mooi zijn en daar dan de kleuren bij gezocht. Omdat ik al veel kleurrijke kleden had, wilde ik voor de Eigen Label collectie buitentapijten in neutrale kleuren. Daarom heb ik gekozen voor zwart, grijs en taupe, gecombineerd met wit. Het was soms een gok of de combinatie van een patroon en een kleur goed zou uitpakken, want het totaalplaatje had ik nog niet gezien. Extra spannend dus om de plastic buitentapijten uit de verpakkingen te halen en voor het eerst te zien. Ik kan niet anders zeggen; ik ben buitengewoon blij met deze collectie kleden vanwege de grafische patronen die gelukkig heel mooi uitkomen in de kleuren die ik gekozen heb.  

De buitenkleden uit de Eigen Label collectie zijn allemaal 120 bij 180 cm. De tapijten komen uit India, waar we al jaren kleden vandaan halen die heel goed van kwaliteit zijn. De kleden zijn afgewerkt met een bies aan de korte kanten en je kunt ze aan beide kanten gebruiken. Je kunt de buitenkleden oprollen tot een rol van 120 cm. De kleden worden geleverd met twee stevige elastieken die je om de rol doet, zodat je ze makkelijk meeneemt. Ik ben heel tevreden over de Eigen Label collectie tuinkleden, ik hoop dat jij er net zo over denkt. 

Bekijk alle buitenkleden uit de Eigen Label collectie!

Buitenkleed Elegance met rand zwart wit
Buitenkleed open bloem uit de huismerk collectie van plasticvloerkleden.nl
 
Buitenkleed portugese tegel zwart wit uit de eigen label collectie van plasticvloerkleden.nl
 

Meer zien? Bekijk alle buitenkleden uit de Eigen Label collectie!

© 2015 Casa Quente