Plastic buitenkleed rond detail
 

Eigen huismerk plasticvloerkleden!

Door: Jane Demmer - donderdag 8 februari 2018, 11:02 uur

In februari lijkt er maar weinig te gebeuren in de webshop, maar achter de schermen ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In de loop van februari komen de nieuwe collecties plastic buitenkleden binnen en dan begint voor mij de grote drukte. Er zijn namelijk altijd plastic vloerkleden met nieuwe prints, kleuren en patronen bij die eerst op de foto gaan voordat ze online komen. 

Dit seizoen komt Plasticvloerkleden.nl voor het eerst met een eigen huismerk buitenkleden. De huiscollectie bestaat uit vloerkleden van 120 bij 180 cm in tien verschillende kleuren/patronen. Ik heb de patronen gekozen vanaf foto's en vaak heb ik dan voor andere kleuren gekozen dan het voorbeeld op de foto. Wat ik geleverd krijg is dus dus een inschatting van hoe ik denk dat ze zullen uitvallen. En dat is best spannend, vooral omdat het om een behoorlijke partij gaat. Ik heb voor grafische patronen gekozen in de kleuren zwart-wit-grijs-taupe en twee kleuren per kleed, waarvan één kleur altijd wit is. De buitenkleden komen in de week van 19 februari bij mij binnen en ik ben zo ongelofelijk benieuwd hoe ze geworden zijn! 

Van de andere kleurrijke kleden uit India, die ik via mijn leverancier koop, komen ook nieuwe kleurcombinaties en patronen binnen. En ook daarvan is het spannend hoe ze eruit zullen zien. Er zit in ieder geval weer veel vernieuwing in de collectie en dat is altijd leuk!  Nog een klein beetje geduld en dan is het zover! 

Hieronder een greep uit het plastic vloerkledenassortiment uit India van het afgelopen seizoen. 

Plastic vloerkleed blauw wit
Plastic buitenkleed lime aqua
Plastic vloerkleed Priya
Plastic buitenkleed roze rood
 
Plastic buitenkleed blauw lotus

© 2015 Casa Quente