Plastic buitenkleed Household hardware zand, paars
 

De buitenkleden van Household Hardware; exclusief bij Plasticvloerkleden.nl

Door: Jane Demmer - vrijdag 20 april 2018, 9:30 uur

Al jaren zijn wij fan van de buitenkleden van Household Hardware. De structuur, patronen, kleuren en kleurencombinaties zijn weer helemaal anders dan die van de andere buitentapijten. De patronen zijn speels en vrolijk en daarom passen ze heel mooi in onze collectie plastic buitenkleden.  

Als Household Hardware mij benadert met de vraag of ik de hele collectie plastic tapijten wil overnemen, hoef ik niet lang na te denken. Household is op zoek naar een duurzamere oplossing voor het plastic in de buitenkleden en daarop vooruitlopend willen ze alvast de hele huidige collectie verkopen. En ja, de kleden zijn mooi, van goede kwaliteit en omdat we de hele collectie hebben overgenomen, zijn ze nu dus exclusief en alleen verkrijgbaar bij Plasticvloerkleden.nl

De buitenkleden van Household Hardware zijn gemaakt in Marokko. Al onze leveranciers staan voor  een eerlijke productie en ook de buitenkleden uit Marokko zijn onder eerlijke omstandigheden gemaakt. De patronen en kleurencombinaties zijn door Household Hardware zelf uitgekozen en samengesteld en in opdracht zo voor hun gemaakt. De plastic strengen waarmee de buitentapijten geweven zijn, zijn iets dikker dan bij alle andere buitenkleden. Dat maakt ze iets steviger. De kleden met het Perzische patroon liggen daardoor iets minder vlak, maar dat zakt naar verloop van tijd uit. De tapijten van 120 cm breed en de grote kleden met bloempatroon liggen vlakker dan de Perzen. Ik raad mensen altijd aan hun kleed in de winter binnen te halen, maar af en toe doe ik een kwaliteitstest en laat ik een kleed buiten liggen. Mijn buitenkleed met grijze ruit heeft de hele winter buiten gelegen en het ziet er nog helemaal ongeschonden uit. Geweldige kwaliteit dus!  Wel geldt voor alle plastic kleden met de kleuren roze, rood of oranje dat ze gevoelig zijn voor verkleuring in de zon en dat geldt zeker ook voor de buitenkleden uit Marokko. Maar de kleurstellingen en de patronen zijn zo mooi, dat we dat voor lief nemen. En heb je een overdekte buitenruimte of tuinkamer, dan kan je naar hartelust genieten van je roze, oranje of rode plastic buitenkleed van Household Hardware!  En er zijn genoeg andere kleuren om ook op een zonnig terras een oogstrelend Marokkaans tapijt neer te leggen! 

Bekijk de hele collectie plastic buitenkleden van Household Hardware>>

Plastic buitenkleed van Household Hardware met groen bloempatroon
Plastic buitenkleed van Household Hardware met groen bloempatroon
 
Buitenkleed na een jaar buiten

Plastic buitenkleed met grijze ruit nadat het de hele winter buiten heeft gelegen. 

 
Plastic buitenkleed met roze-rode bloemen 120 cm breed
Plastic buitenkleed Household met groen en lila. Mooi!
 

© 2015 Casa Quente