Bestel je buitenkleed online

Wij hebben een grote collectie plastic vloerkleden, tuintapijten, buitenkleden en tuinkleden die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. We leveren direct uit voorraad, zodat je je kleed snel in huis hebt.

Een plastic tapijt is ideaal voor binnen en buiten, thuis en op vakantie. 

Welkom bij Plasticvloerkleden.nl

De webshop met de grootste collectie buitenkleden van Nederland. Onze plastic buitenkleden zijn onder eerlijke omstandigheden gemaakt in IndiaMarokko, Senegal en Ivoorkust. Plasticvloerkleden.nl heeft dit jaar voor het eerst een eigen label buitenkleden in neutrale kleuren en met bijzondere patronen en daar zijn we best een beetje trots op!

Een plastic vloerkleed is een veelzijdig product waar je op verschillende manieren plezier van kunt hebben. Zo gebruik je je buitenkleed in de tuin of op je balkon, op het strand, bij een picknick, in het park en natuurlijk op de camping, voor je tent, camper of caravan. Maar je vloerkleed voor buiten kan ook heel goed binnen, als speelkleed voor kinderen of op plekken met knoeigevaar. Je plastic vloerkleed is namelijk heel makkelijk schoon te maken; een sopje en een zachte borstel of doekje en je vloerkleed is weer schoon en fris.

Plasticvloerkleden.nl streeft naar een assortiment buitenkleden dat een tikkie eigenwijs is. Wij zoeken naar bijzondere kleurencombinaties en patronen die net een beetje anders zijn. Voor de buitenkleden uit Ivoorkust betekent dat vaak dat er van bepaalde tuinkleden maar één exemplaar verkrijgbaar is. Wij zijn heel blij met de collectie plastic buitenkleden voor dit seizoen. Het is goed gelukt om een gevarieerde collectie met veel keus neer te zetten. Er zijn nieuwe kleuren en patronen bijgekomen en een aantal populaire oude bekenden is blijven bestaan. Of je nu van kleurrijk en vrolijke patronen houdt, of van neutrale kleuren en grafische patronen, in de collectie buitenkleden van dit seizoen vind je het allemaal!

Naast de buitenkleden vullen we het assortiment steeds meer aan met leuke decoratie-artikelen voor buiten én binnen. Plastivloerkleden.nl wil steeds completer zijn op het gebied van buitenleven in je tuin, op je balkon of op de camping. Wij gaan daarvoor op zoek naar decoratie-en gebruiksartikelen die het buitenleven leuker, mooier en aangenamer maken.

Laat de zon maar schijnen!

Onze service

Snelle levering

Snelle levering

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. 

Gratis verzending

Gratis verzending

Bestellingen boven € 20,- worden gratis verzonden.

Niet goed, geld terug

Niet goed, geld terug

Stuur je bestelling binnen 14 dagen retour en krijg je geld terug.

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente