SALE, SALE, SALE

Een deel van onze collectie in de UITVERKOOP. Hoge kortingen op mooie kleden.

Zoek je een plastic buitenkleed in frisse kleuren, of juist een buitenkleed in rustige kleuren, met een bloemenpatroon of juist grafisch, we hebben het allemaal in huis. Bekijk onze collectie buitenkleden met vloerkleden in diverse kleuren, patronen en afmetingen. 

Een plastic tapijt is ideaal voor binnen en buiten, thuis en op vakantie. 

Een greep uit onze collectie...

Welkom bij Plasticvloerkleden.nl

Onze plastic buitenkleden zijn onder eerlijke omstandigheden gemaakt in IndiaMarokkoSenegal en Ivoorkust. Daarnaast hebben we een huismerkcollectie met plastic buitenkleden in zwart-wit, grijs-wit en taupe-wit met mooie, grafische patronen. Deze buitenkleden hebben een mooie kwaliteit, zijn afgewerkt met een bies en zijn natuurlijk ook onder eerlijke omstandigheden gemaakt in een fabriek in India. 

Een plastic vloerkleed is een veelzijdig product waar je op verschillende manieren plezier van kunt hebben. Zo gebruik je je buitenkleed in de tuin of op je balkon, op het strand, bij een picknick, in het park en natuurlijk op de camping, voor je tent, camper of caravan. Maar je vloerkleed voor buiten kan ook heel goed binnen, als speelkleed voor kinderen of op plekken met knoeigevaar. Je plastic vloerkleed is namelijk heel makkelijk schoon te maken; een sopje en een zachte borstel of doekje en je vloerkleed is weer schoon en fris.

Laat de zon maar schijnen!

Onze service

Snelle levering

Snelle levering

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. 

Gratis verzending

Gratis verzending

Bestellingen boven € 20,- worden gratis verzonden.

Niet goed, geld terug

Niet goed, geld terug

Stuur je bestelling binnen 14 dagen retour en krijg je geld terug.

KvK 56.8738.40 | BTW NR. NL176319049B01

© 2015 Casa Quente